Google Drive Documenten

Wanneer mijn leerlingen werken in een Google Document vragen ze vaak om hulp voor dezelfde onderwerpen (afbeeldingen verplaatsen, paginanummers, inhoudsopgave etc.). Bestaande instructievideo’s zijn niet afgestemd voor de doelgroep en zijn ze vaak in het Engels. Daarom heb ik deze instructievideo gemaakt. Alle belangrijke handelingen worden beschreven zodat de leerlingen zelf (autonoom) kunnen opzoeken wat ze willen weten. Thuis én op school.

Geef een reactie:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s